Taxi Eemshaven Eelde

Voordelige (retour) taxi Eemshaven Eelde Airport nodig?

Bel direct 0596 – 666666

Of reserveer uw taxi via ons contactformulier.

Pinnen en creditcard mogelijk

Onze taxichauffeurs brengen u comfortabel, veilig en snel van Eemshaven naar Eelde Airport. Een aantal voordelen van Taxi Eemshaven Eelde:

  • Professionele, goed opgeleide taxichauffeurs.
  • Voordelige tarieven.
  • Betalingen contant, per pin of creditcard.
  • Comfortabele en veilige reis.
  • Wij komen altijd keurig op tijd.

Wij rijden ook vanuit Delfzijl en Appingedam naar Eelde Airport.

Bel ons of reserveer uw taxi naar Schiphol via ons contactformulier.

Taxi Eemshaven Eelde

Taxi Eemshaven Eelde

Taxi Eemshaven Eelde Airport en meer!

Naast ons taxi- en personenvervoer naar Eelde verzorgen wij ook 24-uurs pakketdiensten (nationaal & internationaal), snel transport, koeriersdiensten, pakketdistributie, ADR vervoer, luchtvracht en zeevracht. Daarnaast bieden wij maatwerk en beschikken wij over een eigen opslag in onze loods van 400 m2.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor de diverse soorten transport. U kunt daarbij kiezen voor het soort transport (snel, 24 uur of normaal), type auto (kleine of grote bus), soort vracht (pakket, stukgoed of pallet) en nationaal of internationaal.

Voor pakketten tot maximaal 20 Kg rekenen wij binnen Nederland € 6,95 en voor België en Duitsland € 11,95. Voor pakketten tussen de 20 – 31,5 Kg hanteren wij een toeslag van € 4,00.

Voor zwaardere pakketten berekenen wij de stukgoed prijzen.

Over Gorter Transport – Taxi Centrale Noord Groningen

Gorter Transport, Koeriers & Taxi is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de transportbranche. Transport vraagt om flexibiliteit en betrouwbaarheid, u bent bij ons aan het juiste adres voor alle bovengenoemde diensten. Wij kunnen alle transportdiensten voor u verzorgen. Of het nu gaat om een spoed document, een pallet met een looptijd van drie dagen of een kapitein naar uw schip. Het kan bij ons allemaal! Het aanvragen van een offerte is bij ons altijd gratis! Wij beschikken over de juiste vergunningen en al onze chauffeurs zijn gediplomeerd!