Eemshaven

Wij hebben als bedrijf ook een vestiging in Eemshaven, wij zijn het enige taxibedrijf dat ook daadwerkelijk gevestigd in Eemshaven en zo kunnen wij korte wachttijden garanderen !

  Schildweg 4A2 , 9979 XR , Eemshaven 

 

 

 

⇐ Taxi of Koerier – Cab of Courier – Taxi oder Kurier

 

 

 

 

  Offshore Taxi service Eemshaven 

De Eemshaven is volop in ontwikkeling, met trots kunnen wij zeggen dat wij met onze afdelingen Transport & Koeriers en Personenvervoer dan ook fysiek gevestigd zijn in Eemshaven . Wij rijden o.a. voor Google, diverse windparken op zee en grote energiecentrales. Of het nu gaat om goederen of personen, wij hebben de mogelijkheden om snel in Eemshaven te zijn !

Heeft u in de Eemshaven een crew-change, ook dat verzorgen wij. Vanaf de havens rijden wij naar o.a. Delfzijl, Appingedam, Groningen , diverse vliegvelden , Bremen / Schiphol / Eelde etc.  , andere havens in Europa en treinstations (Groningen / Delfzijl / Appingedam / Leer)

  Crew-change , Skoda Superb , Julianahaven 

Moet uw personeel of moet u zelf naar de immigratie ? Ook dat verzorgen wij ! Het kantoor zit in de Eemshaven en hier kunt u terecht tot 21;00 uur, bel of mail voor meer informatie.

  Kantoor Immigratie, Eemshaven

Zit u in een Pension of Hotel in Delfzijl, Appingedam , Groningen etc. ? Ook dan kunnen wij u van en naar de Eemshaven brengen. Tel. +31596-666666

Heeft u alleen een naam van een haven ? Julianahaven, Betraixhaven , Whilhelminahaven ? Geen probleem. Onze chauffeurs weten waar uw schip is ! Eerst langs de Immigrations ? Ook dat regelen wij, de chauffeur zal uw bemanningslid begeleiden en vervolgens aan boord brengen.

U bent in de Eemshaven en wilt wat ontspanning, in Delfzijl hebben wij diverse leuke cafe’s en Pubs . Wij kunnen u uiteraard naar deze leuke bestemmingen brengen. Liever naar Appingedam , Groningen of andere bestemmingen  ? Ook dat is geen probleem ! Tel. +31596-666666

Pinnen en creditcard mogelijk  U kunt  pinnen ! Bedrijven kunnen op factuurbasis.